k.rog #1 – Vljudno vabljeni | Kindly Invited

Predstavitev krožnega sistema in blagovne znamke HISHKA!

V kolikor se vam zdi, da tudi vaš otrok izjemno hitro prerašča oblačila, če vam obstoječe opcije rabljenih kosov ne ustrezajo, če imate občutek, da je oblačilnih kosov preveč in vam je blizu ideja ponovne uporabe, vabljeni! 

V okviru dogodka HISHKA K·ROG vam bomo v živo predstavili delovanje celotnega krožnega sistema HISHKA na lokaciji Centra Rog. V studiu bodo predstavljeni kosi HISHKA kolekcije, v živo bo potekala demonstracija inovativnega orodja za vrednotenje rabljenih oblačil »Digital Estimation Tool«, obiskovalci bodo lahko ob podpori osebja orodje preizkusili v praksi,  ovrednostili svoje rabljene kose in se vključili v krožni sistem HISHKA. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki bodo pod vodstvom oblikovalcev na igriv način spoznavali izbrane tekstilne tehnike.

Kdaj | When?

Petek | Friday, 26.4. 2024 | 15h – 19h


Kje | Where?

Center Rog, 3. nadstropje


Rezervacije za otroško delavnico (15 mest)
Rezervacije za uporabo orodja »Digital Estimation Tool« (15 mest)

Dogodek se pridružuje 10. tednu Modne revolucije (Fashion Revolution Week)
https://www.fashionrevolution.org/

V času, v katerem živimo, po vseh letih ustvarjanja, vseh projektih, izkušnjah, kolekcijah, predstavitvah na tednih mode, delu z mladimi oblikovalci…, sedaj čutim, da je trenutek pravi, da ustvarim(o) nov projekt – ne iz potrebe po novih oblačilih na trgu, ampak iz želje ustvarjati boljšo modo.

Nataša Peršuh